U hebt Adobe Flash Player niet geïnstalleerd of javascript is uitgeschakeld. Get Adobe Flash Player

OPZOEKEN VAN ZWEMBADLEKKAGE

Sinds oktober 2019 investeerden we in de meest performante en meest geavanceerde hoogtechnologische sonar meetapparatuur voor zwembadlekdetectie. Tevens kunnen we indien we er toegang toe hebben, in de zwembadleidingen lokaliseren waar er eventueel een lekkage zit. We investeerden in alle nodige meetapparaten om zowel opsporingen te kunnen doen in liner zwembaden, betonnen zwembaden, mozaïk baden en polyesterbaden, zowel bovengronds als ingegraven.

Tevens hebben we bepaalde meetinstrumenten om in de leidingen de lekkageplaats te lokaliseren met een foutmarge van ± 10 cm. Dus gedaan met hele terrassen op te breken. We duiden u de plaats aan waaronder het lek zich bevind. Dit bevestigen we met een andere tweede opspoormeetmethode zodat nutteloos kap en breekwerk uitgesloten word.

In de binnenzijde van de kuip sporen we ook de eventuele lekkage aan terugspuitbuizen, skimmerranden, schroeven, onderwaterspots, enz voor u allemaal op. Indien u effectief een lekkage heeft dan word die ook gevonden.

Om deze opsporing te kunnen uitvoeren dient uw zwembad volledig vol te staan tot op de gebruikelijke waterlijnhoogte en dient dit in volledig nette gebruiksklare toestand te zijn. Anders kunnen we geen opsporingen verrichten.

Wenst u van onze dienst gebruik te maken, mail dan al uw contactgegevens en een uitgebreide beschrijving van uw zwembad (opbouw, inbouw, welk materiaal, hoeveel inspuiters, skimmers, spots, bodemputafzuiging, andere materialen ingeschroefd, hoeveel meter ligt uw technische installatie verwijderd van uw zwembad, enz) Dan krijgt u van ons een prijsofferte doorgemaild op basis van uw verstrekte gegevens.