U hebt Adobe Flash Player niet geïnstalleerd of javascript is uitgeschakeld. Get Adobe Flash Player

Zwemspa's

De zwemspa is een compromis tussen een zwembad met tegenstroom en een spa. Hiermee kan tegelijkertijd 1 persoon tegen de jetstreams in zwemmen terwijl de rest van het gezin, famillie of vrienden zich ontspant aan de overzijde in het spagedeelte.

Een zwemspa kan bovengronds geplaatst worden en behoeft buiten een degelijke fundering geen verdere ondersteuning of randafwerking. Indien u deze wenst in te bouwen word er veelal een betonnen kuip gegoten die voldoende groot is om rond de zwemspa te kunnen voor onderhoudswerkzaamheden aan het technische gedeelte. Het spreekt voor zich dat deze oplossing de meest dure is omdat er als het ware vooraf een naakt zwembad dient gerealiseerd te worden waarin nadien de zwemspa word geplaatst. Vandaar dat de meeste zwemspa's bovengronds worden geplaatst met ergens aan 1 zijde een houten terras errond op hoogte, hetwelk het in en uitstappen vergemakkelijkt.

Hieronder enkele foto's :

Zwemspa groot model 16'

zwemspa klein model 14'

Met Canadianspa leveren we u een zeer ruim gamma aan spa's aan in een prijsvork van 2995 tot 24990 eur.

Canadianspa bestaat reeds meer dan 30 jaar en heeft zijn kunnen reeds lang bewezen. Absolute nr 1 in Canada en noord-Amerika. Geniet nu zelf van deze exclusieve kwaliteitsprodukten. We importeren Canadianspa produkten bijna 15 jaar. Kijk in onze webshop en geniet van de gunstig geprijsde kwaliteitsspa's van Canadianspa, omwille van onze rechtstreekse samenwerking met deze fabrikant. Tevens bent u nadien zeker van service na verkoop. Reeds vele klanten gingen u voor en weten dat u ook nadien op onze welgekende service kan rekenen. Probleempje ? Vragen ? Onze klanten weten wat het is om steeds te kunnen rekenen op een vakman !

Taste the service !

Enjoy the quality !