U hebt Adobe Flash Player niet geïnstalleerd of javascript is uitgeschakeld. Get Adobe Flash Player

Warmtepomen PSA-Zodiac

WELKOM BIJ UW WARMTEKRACHTPOMP SPECIALIST. WIJ ZIJN EEN GESCHOOLD VERDELER VAN DE TOPKWALITEITSPRODUKTEN VAN PSA-ZODIAC.

De Edenpac serie heeft reeds doorheen de tijd zijn kunnen bewezen. Dit is professionele topkwaliteit die zeer vele jaren zorgeloos warm zwemplezier garandeert.

""

De Powerfirst. Dit kleiner model, verschaft de mogelijkheid aan eigenaars van kleinere privé zwembaden en grote opbouwzwembaden, om tegen dezelfde gunstige verbruikskosten, hun zwembad te verwarmen. Vanaf heden kunnen we dus zeggen dat we voor ieders zwembad een warmtekrachtpomp kunnen aanbieden.

Wij verdelen de topkwaliteits warmtepompen van het merk Psa-Zodiac.
Psa, uitvinder van de zwembadwarmtekrachtpomp en reeds meer dan 30 jaar aktief in de zwembadverwarming, levert u als enige fabrikant dergelijke topkwaliteit af. Vastgesteld door officiële instanties, zijn deze warmtekrachtpompen de meest geruisloze op de markt. Deze apparaten halen een gemiddeld rendement van 1 op 5. 80% van de verwarmingsenergie word gewoon uit de luchttemperatuur gehaald.
Wij berekenen een uitgebreide verbruikskosten berekening aan de hand van de gegevens van uw zwembad. In deze berekening word er rekening gehouden met vele factoren. Want ieder zwembad is uniek. Dit garandeert u een apparaat perfect aangepast aan uw benodigdheden en eisen.
De Psa warmtepompen garanderen reeds een rendement van 1 op 5 bij een water temperatuur van 15 ° en een luchttemperatuur van slechts 10°. Er word door vele andere merken ook dergelijk rendement beloofd, alleen bij veel hogere starttemperaturen. Dus halen ze in werkelijkheid een lager rendement dan de Psa-Zodiac apparaten. Opgepast daarmee. Wees degelijk geinformeerd. Kies voor een vakman.
We leveren aan onze klanten een perfecte service na verkoop. Sinds 2005 zijn we een geschoold hersteller van alle PSA-Zodiac verwarmingsapparaten. Een service die enkel is exclusief voorbehouden voor onze klanten.

Een Psa-Zodiac warmtekrachtpomp verreist omwille van zijn technische complexiteit een installatie door een erkend installateur. Pas dan zal u kunnen genieten van de fabriekswaarborg waaronder een levenslange garantie op de Titanium warmtewisselaar.


En last but not least : Psa warmtepompen zijn tot nog toe de enige warmtepompen die de strenge AFNOR kwaliteitsnorm behaalden in Europa ! Waar wachten al de andere merken nog op ?

Voor alle modellen, bekijk onze webwinkel!