U hebt Adobe Flash Player niet geïnstalleerd of javascript is uitgeschakeld. Get Adobe Flash Player

Soorten

We verdelen twee soorten zonnepanelen en natuurlijk ook de enige échte zwembad warmtekrachtpompen. Psa, uitvinder van de zwembadwarmtekrachtpomp en reeds 30 jaar aktief in de zwembadverwarming is een referentie geworden op dit gebied.

Reeds door velen getracht te kopiëren, doch nooit geëvenaard. Voor meer info bezoek onze pagina over PSA Zodiac warmtepompen.

Het kiezen van een zwembadverwarming is niet zomaar een toestel kopen dat aangepast is aan uw volume water. Internetwinkels doen u dit maar al te graag geloven en de teleurstelling nadien blijkt des te groter wanneer dergelijke teleurgestelde zwembadgebruikers daarna bij ons om raad komen vragen.

Wees VOORAF degelijk ingelicht. Weet dat ieder zwembad UNIEK is omwille van zijn ligging. Wij maken steeds een thermische studie want we houden rekening met allerlei factoren die mee zullen bepalen welk type warmtepomp u nodig heeft. Of wil u voor het zwembad bij uw week-end verblijf een snelle verwarmingsoplossing enkel voor het week-end ? Dan kan voor u een elektrische doorstromer de uitkomst bieden.

Steeds houden wij rekening met de plaatselijke toestand. Ligt uw zwembad ingesloten door hagen, muren ? Of ligt het net erg open en hebt u bij de minste wind last van oppervlakte afkoeling ?

Gebruikt u vaak een jetstream ?

Welk type afdekking hebt u ? Een thermisch noppenzeil ? Een rolluik ?

Vanaf wanneer wil u starten met zwemmen ? En welke temperatuur wenst u ?

En zo zijn er nog talrijke parameter die we mee opnemen in onze thermische berekeningen om u de juiste warmtepomp te kunnen aanbevelen. Tevens is de installatie van een hoogwaardige PSA Zodiac warmtepomp steeds uit te voeren door een erkend installateur. Omwille van de nodige afregelingen die u zullen toelaten op de meest zuinige manier te verwarmen, is het noodzakelijk dat u deze werken eenmalig laat uitvoeren door uw installateur.

Psa Zodiac warmtepompen zijn zowat de meest zuinige op de markt. Let wel, tegenwoordig behaalt ieder merk een rendement van 1/5. Alleen is het uiterstbelangerijk om weten bij welke lucht en watertemperaturen dit behaalt word... Want enkel dit bepaald het draaien van uw elektriciteitsteller. En hier geldt meer dan ooit, "goedkoop is meestal duurkoop" en dit dan nog op vrij korte termijn.

Laat u informeren. Maak een afspraak om langs te komen.