U hebt Adobe Flash Player niet geïnstalleerd of javascript is uitgeschakeld. Get Adobe Flash Player

Ingegraven prefab zwembaden

De "swimmingpool" afdeling van MULTIFLOR heeft steeds de bedoeling gehad om een zwembad naar ieders budget te kunnen aanbieden.

Zo hebben we reeds meer dan 12 jaar ons prefab inbouwsysteem met fiber betonwanddallen. Omwille van de reeds ultrasoon warm voorgelaste linerzak is er geen enkel probleem met waterdichtheid van de lasnaden en geld hierop eveneens de fabrieksgarantie. 

Bekijk ook onze opbouwpagina met detailfoto's: Ingegraven zwembaden stap voor stap
Hierna foto's van enkele realisaties :
 
Zwembad van 4,50 x 8,50
 
""
 
Zwembad van 5,50 x 10
 
""

 
Zwembad met bangkirai afwerking.
 
""
 
Zwembad van 4,50 x 8,50 met inox ladder
 
""
 
Zwembad van 6 x 12
 
""

In onze realisaties bestaat met dit systeem de mogelijkheid om een technische kelderruimte te voorzien. Dit type kit word zeer kompleet afgeleverd met spatwaterdichte electrakast, tijdschakelaar voor filterprogramma, reinigingsset(telekoopsteel, borstel, drijfdarm), onderwaterledspot in multicolor, douchebak met uittrekbare spoelkop, tegenstroom van 35 m3/u, luchtbellenstroom, patroonfilterinstallatie van 35 m3/u; enz. Eventueel kan er ook met de traditionele zandfilterinstallatie gewerkt worden. Dan komt de kelderruimte te vervallen en dient er een ander technisch lokaal voorzien te worden waarin de installatie kan plaatsvinden. Dit systeem is vooral aangewezen indien u zoutelektrolyse wil of nog andere randapparatuur wenst bij te bouwen. Technische ruimtes zoals tuinhuizen, poolhousen e.d., leveren en plaatsen wij eveneens voor onze klanten.

Wij leveren tevens aan doe het zelvers. In samenspraak deels door u op te bouwen en deels door ons, of in z'n geheel door u of door ons te realiseren. Wij luisteren naar uw wensen en bouwen samen aan uw droom binnen uw vooropgesteld budget.

Taste the service !

Enjoy the quality !