U hebt Adobe Flash Player niet geïnstalleerd of javascript is uitgeschakeld. Get Adobe Flash Player

Warmtepompen Duratech

Deze warmtepompen zijn ons basis aanbod. Duratech is een degelijke warmtepomp, die kwalitatief hoogstaander is dan de meeste onbekende merken die de markt tegenwoordig overspoelen.
 
Belangrijk om weten is dat er van dit merk tenminste een opvolging van wisselstukken is en een hersteldienst is die u in geval van problemen niet in de kou zal laten staan. Dit kan niet steeds gezegd worden van onbekende merken, die ondertussen het etiket van "wegwerp apparaat" hebben opgekleefd gekregen...

Is het dit wat u zoekt, dan kunnen we u helaas niet helpen. Bent u op zoek naar iets degelijks, kijk dan gerust hieronder naar het uitgebreide gamma.

Wijzelf zijn tevens hersteller van het topmerk warmtepompen PSA-Zodiac. Deze know how gebruiken we uiteraard ook als eerstelijns hulp in geval van problemen met uw Duratech warmtepomp. Opgepast ! Onze gekende service na verkoop is enkel exclusief voorbehouden voor onze klanten. Bij problemen of vragen gelieve steeds uw aankoopfaktuur bij de hand te houden wanneer u belt of deze ingescand door te mailen indien u assistentie vraagt via mail.

Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

""

Klik op bovenstaande foto om meer informatie over Duratech warmtepompen te bekijken in PDF Formaat.

OPGEPAST : Sinds 2012 volgen we niet meer het Duratech gamma omwille van het feit dat door de aangebrachte wijzigingen deze warmtepompen niet meer voldoen aan onze gestelde eisen. Kocht u voorheen een duratechwarmtepomp aan bij ons ? Geen enkel probleem. Wij blijven de serviceverlening onbeperkt verder verzorgen van deze warmtepompen.