U hebt Adobe Flash Player niet geïnstalleerd of javascript is uitgeschakeld. Get Adobe Flash Player

Infrawave Combi IR + Sauna

€ 5┬á905,00

Dit is een Combinatiecabine van IR stralers en een saunaoven. Deze IR cabine is vervaardigd in rode Canadese ceder. Deze hoogwaardige houtsoort ruikt heerlijk en is de beste houtsoort om de IR stralen te weerkaatsen. De afmetingen van deze cabine zijn 200 x 124 x 201. De deuropening bedraagt 185 x 59 x 8mm dik. Zowel de buitenzijde als de binnencabine zijn van rode canadese ceder. Tevens is de zitbank hier ook uit vervaardigd. Er zijn 2 LED strips in het plafond ingewerkt. Deze kan u met de afstandsbediening naar believe switchen van kleur, dimmen, enz Of gewoon wit licht om te kunnen lezen. De IR cabine heeft 3 rugstralers en 2 frontstralers (Duostralers). Deze zijn dimbaar op het digitale display. Deze kan u ook volledig apart uitschakelen of apart middels de keuzeschakelaar, ofwel met lange golf gebruiken ofwel met korte golf gebruiken. Er zijn tevens 2 kuitenstralers en 2 vloerverwarmingen. De totale benodigde wattage voor deze IR cabine is 3580 Watt.

Er is tevens een saunaoven van 3500 Watt. Beide toestelmen staan op 2 aparte kabels met gewone stekker.

U dient dus minimaal 1 klassiek stopcontact te hebben om naar keuze, ofwel het IR gedeelte te gebruiken, ofwel middels de andere stekker de sauna oven.

Of u voorziet 2 aparte vrije klassieke 220 V stopcontacten en u kan beide gelijktijdig gebruiken om sneller op te warmen in de beginfase.  

Door dit unieke concept is het mogelijk om in woningen waar geen drijfkracht (380/400 V) aanwezig is, toch een klassieke finse sauna te kunnen gebruiken.